Stavebné sporenie a stavebné sporiteľne - Kravčák, Ján; Vyletelka, Michal; Bouček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tento dokument má podobu bakalárskej práce na tému „Stavebné sporenie a stavebné sporiteľne“. Prvá časť práce je venovaná základným znalostiam, ktoré sa týkajú stavebným sporením. Druhá časť práce je už postavená na základe aktuálnych ponúk stavebných sporení od všetkých stavebných sporiteľní v Českej republike. Koniec práce poukazuje na porovnanie aktuálnych ponúk stavebného sporenia ku dňu 08.05.2022.
Vedoucí práce: Michal Vyletelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses