Finanční analýza společnosti Faurecia SE - Krsička, Martin (2022)
Cílem této bakalářské práce je zasadit společnost Faurecia SE do kontextu trhu dodavatelů automotive a na základě metod finanční analýzy zhodnotit její finanční zdraví v porovnání s konkurencí. Výsledky finanční analýzy slouží jako materiál pro potenciální investory.