Finanční analýza společnosti Faurecia SE - Krsička, Martin; Jablonský, Petr; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zasadit společnost Faurecia SE do kontextu trhu dodavatelů automotive a na základě metod finanční analýzy zhodnotit její finanční zdraví v porovnání s konkurencí. Výsledky finanční analýzy slouží jako materiál pro potenciální investory.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses