Komparace bankovnictví v ČR a SRN - Hladílková, Tereza; Brada, Jaroslav, 1964-; Soták, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce porovnává centrální a obchodní bankovnictví v České republice a ve Spolkové republice Německo od roku 2015. V každé teoretické části práce je vedle současných poznatků začleněn základní historický kontext. Cílem této práce je popsat, jaké rozdíly existují nejen z pohledu institucionálního uspořádání bankovních systémů, funkcí centrálních bank, ale i z hlediska hospodaření bankovních soustav.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses