Softwarové nástroje pro modelování podnikových procesů - Bavlankulov, Elmurat; Martanová, Kateřina; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Hlavním cílem této práce je ukázat a popsat softwarové nástroje určené pro modelování podnikových procesů. První část je zaměřena na problematiku procesního modelování, kde jsou podrobně popsány pojmy jako podnikový proces, reengineering a modelování podnikových procesů. Ve druhé části jsem se už věnoval konkrétním nástrojům, které lze nalézt na trhu. Ke každému nástroji je podrobný popis funkcionality. V poslední části mé práce jsem se zabýval vytvářením podnikového procesu pomocí všech vybraných nástrojů a následné porovnání těch nástrojů dle namodelovaných procesů a dalších kritérií.
Vedoucí práce: Kateřina Martanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses