Podnikání pohledem katolické církve - Karban, Václav (2010)
Práce se zaobírá analýzou podnikání pohledem katolické církve ve smyslu zjištění cílů podnikání prizmatem sociální nauky. Rozbor je prováděn formou komparativní analýzy podnikání a jeho cílů v systému kapitalismu a v systému křesťanské společnosti řízené sociální naukou církve