Podnikání pohledem katolické církve - Karban, Václav; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zaobírá analýzou podnikání pohledem katolické církve ve smyslu zjištění cílů podnikání prizmatem sociální nauky. Rozbor je prováděn formou komparativní analýzy podnikání a jeho cílů v systému kapitalismu a v systému křesťanské společnosti řízené sociální naukou církve
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses