Analýza systému podnikového vzdelávania - Chabrečeková, Juliána (2011)
Cieľom bakalárskej práce bolo zanalyzovať systém podnikového vzdelávania v konkrétnej spoločnosti a navrhnúť možné riešenia pre zvýšenie jeho efektívnosti. Prvá časť práce obsahuje teoretické spracovanie danej problematiky, ktoré vymedzuje kritériá hodnotenia analýzy. V druhej časti práce sú stanovené základné východiská dôležité pre uskutočnenie analýzy, spoločne s metódami a nástrojmi použitými pri spracovávaní bakalárskej práce. V hlavnej časti práce je stručne charakterizovaný celý vzdelávací systém podniku Atómové elektrárne Mochovce. Detailná analýza je zameraná na rozbor odbornej profesijnej prípravy s dôrazom na jednotlivé fázy systematického vzdelávania. Na základe podrobného rozboru a uskutočneného výskumu sú navrhnuté odporúčania, ktoré by mohli zefektívniť odborné profesijné vzdelávanie spoločnosti Atómové elektrárne Mochovce.