Analýza systému podnikového vzdelávania - Chabrečeková, Juliána; Stříteský, Marek; Fučíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom bakalárskej práce bolo zanalyzovať systém podnikového vzdelávania v konkrétnej spoločnosti a navrhnúť možné riešenia pre zvýšenie jeho efektívnosti. Prvá časť práce obsahuje teoretické spracovanie danej problematiky, ktoré vymedzuje kritériá hodnotenia analýzy. V druhej časti práce sú stanovené základné východiská dôležité pre uskutočnenie analýzy, spoločne s metódami a nástrojmi použitými pri spracovávaní bakalárskej práce. V hlavnej časti práce je stručne charakterizovaný celý vzdelávací systém podniku Atómové elektrárne Mochovce. Detailná analýza je zameraná na rozbor odbornej profesijnej prípravy s dôrazom na jednotlivé fázy systematického vzdelávania. Na základe podrobného rozboru a uskutočneného výskumu sú navrhnuté odporúčania, ktoré by mohli zefektívniť odborné profesijné vzdelávanie spoločnosti Atómové elektrárne Mochovce.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses