Elektronické bankovnictví v ČR a jeho možnosti - Pleskačová, Barbora; Matuštík, Ondřej; Nebřenský, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza současného stavu, vzniku a vývoje elektronického bankovnictví v ČR. Nejobsáhlejší část práce popisuje dostupné formy elektronického bankovnictví v ČR, tedy platební karty, homebanking, internetové, telefonické a GSM bankovnictví, a zabývá se jejich výhodami i nevýhodami a také bezpečností každé z nich. V závěru práce nechybí shrnutí výhod a nevýhod elektronického bankovnictví jak pro klienta, tak pro banku, a také zhodnocení aktuálního stavu v ČR.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses