Motivace pracovníků - Kolářová, Jana (2011)
Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá motivací pracovníků a zaměstnaneckými výhodami. Praktická část popisuje jednotlivé zaměstnanecké výhody společnosti HOCHTIEF CZ a obsahuje analýzu spoojenosti pracovníků s nabídkou zaměstnaneckých výhod.