Motivace pracovníků - Kolářová, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá motivací pracovníků a zaměstnaneckými výhodami. Praktická část popisuje jednotlivé zaměstnanecké výhody společnosti HOCHTIEF CZ a obsahuje analýzu spoojenosti pracovníků s nabídkou zaměstnaneckých výhod.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses