Anaýza systému péče o zaměstnance hotelu - Bauerová, Alena (2011)
Cílem této práce je provést analýzu péče o zaměstnance v hotelu. V teoretické části je nejprve popsána povinná péče o zaměstnance tak, jak ji ukládá Zákoník práce, a poté dobrovolná péče zaměřená na zaměstnanecké výhody. V praktické části jsou tyto oblasti péče o zaměstnance zkoumány na vybraném hotelu. Na závěr je proveden průzkum spokojenosti zaměstnanců s péčí o pracovníky, na jehož základě je následně provedena analýza a současně jsou navržena konkrétní doporučení.