Anaýza systému péče o zaměstnance hotelu - Bauerová, Alena; Fučíková, Jana; Šedivcová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je provést analýzu péče o zaměstnance v hotelu. V teoretické části je nejprve popsána povinná péče o zaměstnance tak, jak ji ukládá Zákoník práce, a poté dobrovolná péče zaměřená na zaměstnanecké výhody. V praktické části jsou tyto oblasti péče o zaměstnance zkoumány na vybraném hotelu. Na závěr je proveden průzkum spokojenosti zaměstnanců s péčí o pracovníky, na jehož základě je následně provedena analýza a současně jsou navržena konkrétní doporučení.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses