Analýza systému podnikového vzdělávání - Pospíšilová, Zuzana; Stříteský, Marek; Fučíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zabývá vzděláváním a rozvojem zaměstnanců, jako jedněmi z hlavních oblastí moderní personalistiky v podniku. Prostřednictvím analýzy systému podnikového vzdělávání ve společnosti XY je poukázáno na přínosy, které má pro podnik správná organizace vzdělávacích aktivit ve vztahu k pracovnímu výkonu. V teoretické části je vysvětlena základní terminologie a jednotlivé procesy vážící se k problematice podnikového vzdělávání. Zahrnuje formulaci strategie v oblasti vzdělávání, zjišťování potřeb, plánování, realizaci a hodnocení celého systému. Praktická část obsahuje analýzu systému podnikového vzdělávání ve společnosti XY. Tento systém je hodnocen ze dvou hledisek -- organizačního a zaměstnaneckého. Na základě tohoto hodnocení jsou navrženy optimalizační úpravy systému.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses