Komparace pravomocí nejvyšších auditních orgánů ve vybraných zemích EU - Dovhanych, Mykhaylo (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání kompetencí a pravomocí nejvyšších auditních institucí devíti zemí Evropské unie. Podle předem stanovených kriterii práce zkoumá rozdíly a shody v činností orgánů jednotlivých zemí. Na základě zjištěných skutečností v závěru jsou stanoveny doporučení pro zlepšení práce Nejvyššího kontrolního úřadu České republiky.