Komparace pravomocí nejvyšších auditních orgánů ve vybraných zemích EU - Dovhanych, Mykhaylo; Pavel, Jan, 1978-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání kompetencí a pravomocí nejvyšších auditních institucí devíti zemí Evropské unie. Podle předem stanovených kriterii práce zkoumá rozdíly a shody v činností orgánů jednotlivých zemí. Na základě zjištěných skutečností v závěru jsou stanoveny doporučení pro zlepšení práce Nejvyššího kontrolního úřadu České republiky.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses