Analýza motivace a spokojenosti v podniku Europrint - Benda, Václav; Fučíková, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zaměřuje na shrnutí základních teoretických poznatků v oblasti motivace a pracovní spokojenosti a následné provedení analýzy motivace a spokojenosti ve vybraném podniku, jejímž cílem je zjistit úroveň motivace pracovníků, identifikovat faktory spokojenosti a nespokojenosti a na základě získaných dat navrhnout možná řešení problematických oblastí. Analýze byl podroben vzorek pracovníků výrobního útvaru podniku Europrint a.s. K provedení výzkumu byla využita metoda dotazníkového šetření. Respondenti odpovídali na otázky týkající se oblastí pracovní náplně, mzdových podmínek a odměňování, pracovních podmínek a prostředí, vedení zaměstnanců a vztahů na pracovišti.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses