Management diverzity - Matějková, Kristýna; Fučíková, Jana; Vernerová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá managementem diverzity zaměstnanců v České republice, jako jedním ze způsobů řízení zaměstnanců. Cílem práce je alespoň částečně zmapovat, zda v ČR dochází k řízení diverzity zaměstnanců. Pomocí osobních rozhovorů, pozorování a internetového průzkumu ve vybraných společnostech působících v České republice byly získány informace o přístupu oslovených manažerů k řízení zaměstnanců a jejich diverzity. Následně byly zhodnoceny silné a slabé stránky těchto přístupů. Závěrem bylo zjištěno, že MD není plně aplikován v žádné z vybraných společností, ačkoli by jeho aplikace mohla přinést řadu výhod.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses