Motivace ve státním sektoru - Jandurová, Kateřina; Fučíková, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V své bakalářské práci se zaměřuji na motivaci zaměstnanců, jakožto důležitou součást personální činnosti. Soustředím se především na motivaci zaměstnanců ve státní sféře. V teoretické části se zabývám vysvětlením pojmů motivace a stimulace, vybranými motivačními teoriemi, základními principy motivace a také definicí státní správy a jejími specifiky. Na tento základ navazuje část praktická, kde se soustředím na aplikaci získaných teoretických poznatků a vyhodnocuji výsledky šetření na Vojenském úřadě sociálního zabezpečení. Cílem mé práce je zjistit, jak jsou pracovníci tohoto úřadu motivovaní, a navrhnout případná řešení nedostatků v oblasti motivace státních pracovníků.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses