Personální práce v malém podniku - Látalová, Silvie; Šikýř, Martin, 1974-; Fučíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce pojednává o personální práci v malém podniku. Cílem práce je analyzovat personální práci v malém podniku PAT, poukázat na silné a slabé stránky a případně navrhnout vhodné řešení. V teoretické části, po definování pojmů personální práce a malý podnik, jsou popsány rozdíly v personální práci mezi malým a velkým podnikem a následně popsány jednotlivé personální činnosti a jejich specifika v malém podniku. V praktické části je analyzováno pojetí personální práce a provádění jednotlivých personálních činností ve vybraném podniku PAT. Práce je zpracována na základě odborné literatury, podnikových dokumentů, rozhovorů se zaměstnanci i vlastních zkušenosti autorky.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses