Platební karty na internetu - Kvasnička, David; Matuštík, Ondřej; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Díky rychlému rozvoji informačních technologií začali prodejci nabízet i nové možnosti platebních metod. Platební karty jsou dnes pro obyvatele západní Evropy, Ameriky nebo vyspělých asijských států již samozřejmostí. Tento trend se přenesl rovněž na internet. Bakalářská práce se zabývá platebními metodami, které mají dnes uživatelé internetu k dispozici. Cílem práce je analyzovat výhody a nevýhody jednotlivých platebních systémů dostupných v České republice nejen z perspektivy platících zákazníků, ale rovněž z pohledu samotných obchodníků, rozebrat rizika spojená s platbou přes internet a na základě statistických údajů popsat současný a odhadnout budoucí vývoj celého odvětví.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses