Business plán internetového podnikání - Linhart, Tomáš (2011)
Tato bakalářská práce popisuje způsob, jak správně psát podnikatelský plán před vstupem do podnikání. V první kapitole je popsána teorie business plánu a náležitosti, které by plán měl obsahovat. Druhá kapitola je věnována marketingu na internetu. Jsou zde uvedeny hlavní kanály, kterými je možno oslovit uživatele internetu a přimět je navštívit konkrétní webové stránky. Ve třetí části je uveden konkrétní příklad business plánu pro internetový projekt.