Business plán internetového podnikání - Linhart, Tomáš; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce popisuje způsob, jak správně psát podnikatelský plán před vstupem do podnikání. V první kapitole je popsána teorie business plánu a náležitosti, které by plán měl obsahovat. Druhá kapitola je věnována marketingu na internetu. Jsou zde uvedeny hlavní kanály, kterými je možno oslovit uživatele internetu a přimět je navštívit konkrétní webové stránky. Ve třetí části je uveden konkrétní příklad business plánu pro internetový projekt.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses