Investors in People - návrhy a opatření k přípravě na certifikaci - Vojtěchovská, Pavlína; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Zíková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá standardem Investors in People, mezinárodně uznávaném nástroji k řízení a rozvoji lidských zdrojů, a jeho implementací v podniku Key Plastics Janovice s.r.o. Teoreticky představuje tento nástroj, jeho vznik a vývoj ve světě i v České republice. Uvádí jeho podrobnější charakteristiku, přínosy standardu pro firmu a postup jeho získání. V praktické části práce rozebírá proces realizace standardu ve společnosti Key Plastics Janovice s.r.o. a uvádí výsledky implementace a dopady na společnost. V závěru analyzuje současnou situaci ve společnosti, 3 roky po zavedení standardu. Práce je zpracována na základě odborné literatury a materiálů, podnikových dokumentů, informací od HR oddělení a dotazníků.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses