Krátkodobé mezinárodní dobrovolnické projekty v kultuře - Petránková, Zuzana; Tyslová, Irena; Andrlová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem této bakalářské práce jsou krátkodobé mezinárodní dobrovolnické projekty a jejich role v kulturní sféře. Hlavním cílem této práce bylo komplexní zpracování tématiky krátkodobých mezinárodních dobrovolnických projektů v ČR i ve světě, zmapování jejich využití, právních náležitosti, organizační struktury a motivačních faktorů jednotlivých účastníků. Praktická část zasazuje projekty workcampů do prostředí kultury, vytváří novou kategorizaci projektů a zprostředkovává náhled na dvě konkrétní případové studie z kulturní oblasti.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses