Reforma volebního systému na Ukrajině důvody a důsledky - Lakei, Iryna (2011)
Předmětem bakalářské práce je problematika volební reformy na Ukrajině, která proběhla v roce 2004. Cílem práce je zároveň zjištění, zda v důsledku reformy došlo k omezení, nebo naopak k rozšíření politické plurality, zda bylo dosaženo cílů reformy, které si kladla, a pro koho byla reforma výhodná.