Vzdělávání pracovníků - obchodní školení sítě prodejců ve firmě - Kvapil, Ondřej (2011)
Tato bakalářská práce pojednává o systému vzdělávání sítě prodejců ve společnosti Renault Česká republika. Cílem práce bylo popsat současný stav systému, zanalyzovat ho a navrhnout případná zlepšení. Součástí práce je také dotazníkové šetření mezi prodejci, jež má za úkol poskytnout reálný pohled na situaci a názor prodejců na jednotlivé kapitoly vzdělávání. Na základě výsledků z dotazníkového šetření pak práce obsahuje doporučení a návrhy na zlepšení stávajícího systému.