Vzdělávání pracovníků - obchodní školení sítě prodejců ve firmě - Kvapil, Ondřej; Kleibl, Jiří; Dvořáčková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce pojednává o systému vzdělávání sítě prodejců ve společnosti Renault Česká republika. Cílem práce bylo popsat současný stav systému, zanalyzovat ho a navrhnout případná zlepšení. Součástí práce je také dotazníkové šetření mezi prodejci, jež má za úkol poskytnout reálný pohled na situaci a názor prodejců na jednotlivé kapitoly vzdělávání. Na základě výsledků z dotazníkového šetření pak práce obsahuje doporučení a návrhy na zlepšení stávajícího systému.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses