Analýza personálních činností v organizaci - Mrhálková, Hana (2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat personální činnosti v podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. a případně navrhnout doporučení pro změny ke zvýšení efektivity personálních činností. Podnik Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. se zabývá výrobou a distribucí alkoholických nápojů, především všeobecně známé Karlovarské Becherovky. Práce popisuje veškeré personální činnosti, které probíhají v podniku. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá danou problematikou z pohledu odborné literatury. Praktická část obsahuje informace z osobního rozhovoru se zaměstnankyní personálního oddělení podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s.