Analýza personálních činností v organizaci - Mrhálková, Hana; Campbell, Jan, 1946-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat personální činnosti v podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. a případně navrhnout doporučení pro změny ke zvýšení efektivity personálních činností. Podnik Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. se zabývá výrobou a distribucí alkoholických nápojů, především všeobecně známé Karlovarské Becherovky. Práce popisuje veškeré personální činnosti, které probíhají v podniku. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá danou problematikou z pohledu odborné literatury. Praktická část obsahuje informace z osobního rozhovoru se zaměstnankyní personálního oddělení podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses