Modul zprostředkující práci v interaktivním režimu pro zásuvný modul (plug-in) BJ2NB do prostředí NetBeans - Verner, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat modul zprostředkující práci v interaktivním režimu pro plugin BJ2NB, který si klade za cíl doplnit vývojové prostředí NetBeans o výukové nástroje známé z prostředí BlueJ. Požadavky na funkcionalitu modulu vychází z analýzy potřeb, která byla vypracována na základě analýzy současné situace vývojových prostředí podporujících interaktivní režim. První část návrhu modulu obsahuje diagram a popisy případů užití. Další část popisuje, jak je modul navržen. Nachází se zde diagram balíčků, diagramy tříd a popis použitých technologií včetně aplikovaných návrhových vzorů. Hlavním výstupem této práce je samostatný modul, který je součástí příloh. Poslední část tvoří uživatelská (programátorská) dokumentace modulu.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses