Editor textového ekvivalentu mentálních map - Hazuza, Petr; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit praktický editor textového ekvivalentu mentálních map. Nejprve ve stručnosti seznamuje s konceptem mentální mapy a jejího textového ekvivalentu. Na základě těchto znalostí je vybrán vhodný textový formát, který umožní uchovat všechny potřebné informace. Před samotnou realizací bude provedena i analýza prostředků, které budou při řešení použity. Zejména se jedná o vývojové prostředí Netbeans IDE a jeho modul XML MultiView Editor.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses