Finanční analýza společnosti Partners for life planning a.s. - Krátký, Josef; Marek, Petr; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Partners For Life Plannig, a.s. a její porovnání s 6 největšími tuzemskými konkurenty. V první části je představena společnost Partners For Life Planning, a.s. a vysvětlen cíl a účel bakalářské práce. Následuje metodická část, ve které jsou vysvětleny vybrané ukazatele, kterým jsou společnosti podrobeny. Ve třetí, praktické části, je provedena finanční analýza 7 finančně poradenských společností.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses