Analýza mobilních platforem - Rusnák, Petr (2011)
V této práci se zaměřuji na nejrozšířenější mobilní platformy, které jsou v dnešní době používány v chytrých mobilních telefonech. Je popsána jejich historie až do současnosti a jejich klady a zápory. Dále jsou v práci uvedeny tržní podíly jednotlivých platforem za rok 2010. V praktické části se věnuji aplikacím na platformě Android, které jsou využívány pro měření sportovní aktivity. Vzájemně jsou podle zadaných kritérií porovnány a vyhodnoceny. V poslední části jsou uvedeny případové studie pro různé skupiny sportovců.