Analýza mobilních platforem - Rusnák, Petr; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
V této práci se zaměřuji na nejrozšířenější mobilní platformy, které jsou v dnešní době používány v chytrých mobilních telefonech. Je popsána jejich historie až do současnosti a jejich klady a zápory. Dále jsou v práci uvedeny tržní podíly jednotlivých platforem za rok 2010. V praktické části se věnuji aplikacím na platformě Android, které jsou využívány pro měření sportovní aktivity. Vzájemně jsou podle zadaných kritérií porovnány a vyhodnoceny. V poslední části jsou uvedeny případové studie pro různé skupiny sportovců.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses