Knihovnička elektronických dokumentů - Bouda, Petr; Šlajchrt, Zbyněk; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je naprogramovat aplikaci, která umožní správu a prohledávání elektronických dokumentů. Aplikace musí poskytovat nahrávání dokumentů přes webové rozhraní. Aplikace může nahrávat jak jednotlivé dokumenty, tak i dokumenty, které jsou zabaleny v ZIP archivu. K jednotlivým dokumentům je možné přiřazovat metadata při vkládání nebo i při následné aktualizaci. Aplikace umí vyhledávat dokumenty pomocí fulltextového vyhledávání, i podle jejich metadat. Po vyhledávání je možné exportovat jeden dokument nebo skupinu dokumentů v archivu ZIP. Digitální knihovnička musí mít rozhraní pro komunikace s knihovním systémem třetích stran. Pomocí tohoto rozhraní lze využívat vyhledávací funkcionalitu aplikace a následné vrácení nalezených výsledků. Dalším využitím rozhraní je informování knihovního systému o nových digitálních přírůstcích.
Vedoucí práce: Zbyněk Šlajchrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses