Analýza efektivnosti vydavatelské činnosti Ministerstva vnitra ČR - Komárková, Hana; Slintáková, Barbora; Pavlisová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá efektivním nakládáním s veřejnými zdroji. Vymezuje, co to je efektivnost a přibližuje metody, kterými může být efektivnost hodnocena. S ohledem na veřejný sektor také pojednává o způsobu sledování veřejných výdajových aktivit. Dále se práce zabývá fungováním příspěvkových organizací s hlavním důrazem na jejich hospodaření. Poslední část práce je zpracována formou případové studie, jejíž nejdůležitější součást tvoří analýza efektivnosti vydavatelské činnosti Ministerstva vnitra ČR, které pro tuto činnost zřizuje vlastní příspěvkovou organizaci.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses