Vliv současné krize na zadlužení vyspělých zemí - Kratochvíl, Jan; Hnát, Pavel, 1981-; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá vlivem poslední finanční krize na míru zadlužení vyspělých států. Jde o komparativní práci, ve které jsou srovnávány Spojené státy, Japonsko a Německo. Zabývá se ekonomickým vývojem zemí, strukturou jejich dluhu, dopady na jejich ekonomiku a přijatými opatřeními na obnovení stability. Práce obsahuje popsané grafy.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses