Moderní služby knihoven v ČR z pohledu uživatele - Vitoušek, Ondřej; Sklenák, Vilém, 1963-; Bělohoubková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá moderními službami knihoven, se kterými se může uživatel na území České republiky setkat. Uživatelovým pohledem charakterizuje dnešní stav a budoucí vývoj. Popisuje služby tří konkrétních knihoven, hodnotí je a doporučuje možná řešení problémů. V poslední části nastiňuje překážky v šíření digitalizovaných dokumentů, které brání rozvoji moderního přístupu uživatele k nim.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses