Nasazení aplikace SharePoint v reklamní agentuře - Graf, Pavel; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá nasazením aplikace Microsoft SharePoint v reklamní agentuře CreativeDreams s.r.o. zejména pro účel evidovaní firemních projektů a zakázek. Důležitou součástí práce je provedení analýzy současného stavu společnosti tak, aby bylo možné navrhnout řešení maximálně přizpůsobené potřebám společnosti. Kromě evidence projektů a zakázek poslouží aplikace společnosti i v podpoře interních administrativních procesů a zjednodušení nebo automatizaci některých činností spojených s pracovní náplní. Dále umožňuje plánování jednotlivých činností v průběhu trvání projektu. V neposlední řadě aplikace pomáhá spolupráci všech zaměstnanců a zjednodušuje přístup k informacím. Závěr obsahuje shrnutí výhod a nevýhod změn souvisejících s nasazením aplikace.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses