Tradice mariánských poutí na Moravě - Plšková, Michaela; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá tradicí poutí k Panně Marii na Moravě a jejím vývojem, jako součást kulturního dědictví této části České republiky, dále rozdílem mezi poutníkem a turistou a jejich požadavky na služby cestovního ruchu a co očekávají od samotné návštěvy poutních míst. Na konkrétních příkladech poutních míst Štípa a Svatý Hostýn je popsaná nejen historie mariánských poutí k těmto kostelům, nýbrž i to, co mohou nabídnut jak poutníkovi, tak i turistovi.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses