Regionální politika EU a její příspěvek k ochraně životního prostředí - Zachová, Hana; Bič, Josef; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit, jak lze v realitě České republiky čerpat fondy Evropské unie a využít tyto finance ke zlepšení životního prostředí a k podpoře udržitelného růstu. Konkrétně se zaměřuji hlavně na oblast odpadového hospodářství. Jako praktický příklad přidělení dotací z evropských fondů na projekt uvádím Bioplynovou stanici ve Žďáru nad Sázavou. Práce charakterizuje regionální politiku Evropské unie a pozornost věnuje také Operačnímu programu Životní prostředí.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses