Ocenění nemovitosti - Herda, Pavel; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnat hodnotu konkrétního rodinného domu se zahradou oceněného nejprve administrativní a pak také porovnávací metodou. Práce je členěna do 4 hlavních oddílů. V úvodu je podrobněji nastíněn cíl práce. V teoretické části je vysvětlena část základních pojmů z oblasti oceňování majetku, zejména však oceňování nemovitostí. V praktické části je provedeno ocenění konkrétního rodinného domu administrativní i porovnávací metodou. V závěru je pak provedeno porovnání obou přístupů a stručné shrnutí celé práce.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses