Postavení Ruské federace ve světové ekonomice - Rumanová, Markéta; Žamberský, Pavel; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je charakterizovat postavení RF v rámci světové politiky a zároveň analyzovat její umístění v globální ekonomice z hlediska toků zboží, služeb a přímých zahraničních investic. Tato anlýza je provedena na základě vypracovaných tabulek a grafů.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses