Analýza aplikací na Úřadě městské části Prahy 6 - Novák, Filip; Benáčanová, Helena, 1947-; Kratochvílová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je analyzovat vybrané aplikace na úřadě městské části Praha 6. V práci budou představeny základní činnosti úřadu a aplikace, které s těmito činnostmi souvisí. Hlavní přínos této práce bude v komplexním představení používaných aplikací a ukázání způsobů jejich použití, dále poukázání na případné nedostatky.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses