Bezpečnosť a udržateľnosť energetickej politiky EU - Sokolová, Barbora; Vondrušková, Barbora, 1977-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom bakalárskej práce je analýza bezpečnosti a udržateľnosti energetickej politiky EU. Popisuje formovanie spoločnej energetickej politiky a jej vplyv na súčasný vývoj v tejto oblasti. Práca skúma zásadné determinanty energetického sektoru a vplyv aktérov svetovej ekonomiky v oblasti energetiky. Snaží sa zistiť na koľko je stav európskej energetickej politiky bezpečný a udržateľný, a snaží sa o predikciu jeho budúceho vývoja.
Vedoucí práce: Barbora Vondrušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses