Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Svobodová, Eliška; Petrů, Zdenka, 1953-; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se věnuje analýze nabídky cestovní kanceláře Vivamonde. V první části vymezuje základní pojmy z oblasti cestovního ruchu, především pojmy spojené s fungováním cestovní kanceláře v legislativní rovině. Dále je obecně charakterizována nabídka v cestovním ruchu s důrazem na nabídku cestovní kanceláře. Praktická část se zabývá samotnou cestovní kanceláří Vivamonde a rozborem produktů a služeb, které nabízí. Je zmíněno její úzké zaměření na destinaci Turecko a stručně jsou popsána jednotlivá letoviska, která figurují v její nabídce. Zájezdy jsou analyzovány z hlediska typu zájezdu, dopravy a poskytovaného ubytování a stravování. V poslední části je zmíněna cena zájezdu a platební podmínky a je popsána činnost cestovní kanceláře v oblasti propagace a podpory prodeje.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses