Online správce hesel - Ort, Štěpán; Buchalcevová, Alena, 1958-; Mészáros, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je ukázat, na jakých principech funguje moderní správce hesel. Úvodní teoretická část popisuje kryptografické algoritmy a hodnotí, zda jsou vhodné pro použití v současných aplikacích. Zároveň předvádí metody, jak vytvořit heslo, které je silné a zároveň jednoduše zapamatovatelné. Druhá část vysvětluje klíčovou funkcionalitu správce hesel. Poslední kapitola znázorňuje architekturu online úložiště hesel a její komunikaci se správcem hesel. Je zde také popsáno, která opatření musí být implementována pro zajištění bezpečnosti takového úložiště.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses