Současné trendy v oblasti dopravy a jejich význam pro cestovní ruch - Soumarová, Radka; Vaško, Martin; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Předmětem této práce je analýza současných trendů v oblasti dopravy a jejich význam pro cestovní ruch. Práce obsahuje vymezení jednotlivých druhů dopravy a jejich specifika v cestovním ruchu, dále popisuje současný stav v dopravním sektoru a trendy vývoje po hospodářské krizi a analyzuje i další aktuální témata jako jsou vysokorychlostní železnice, využití navigace, alternativní paliva a konsolidace leteckého průmyslu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses